در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

بابت چکی که ضمانت گذاشته بودم از طریق دادگستری شکایت کردم و ایشون در کلانتری به دروغ مدعی شدن  که من 2 تا 3 ملیون تومن به اینها بده کار هستم در صورتی که اینها حق و حقوق من رو ندادن .

من در تاریخ 29.5.96 از کار اخراج شدم که بعد از کلی تلفن زدن و رفتن به دفترشون در تاریخ 20.6.96 صد هزار تومن به حساب من واریز کردن میتونم از این مدرک استفاده کنم که اگه من به اینها بدهکار هستم

 چرا تو این تاریخ به حساب من پول واریز کردن و اگه اینها نتونن ثابت کنن که من بهشون بدهکار هستم من باید ازشون چه شکایتی بکنم. ممنون بابت جوابتون

این سوال ادامه سوال https://www.bidbarg.com/bimeh/64056/دریافت-حقوق-بیمه   هستش
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

اگرسفته توسط کارفرما به اجراء گذاشته شده باید اول وجه را پرداخت یا به حساب دادگستری واریز وبعد از آن نسبت به اثبات پرداخت سفته اقدام نمایید اگر رسید بابت دلیل ارایه سفته نداشته باشید اثبات امانت بودن مشکل خواهد گردید وجه واریز مبالغ پرداختی دلیل عدم بدهی نمیتواند باشد لذا واریز وجه توسط کارفرما ادله محکمه پسند مورد قبول برای قاضی در خصوص اثبات نمیگردد