در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام من تا پایان سال یعنی 5ماه با شرکتی که در آن کار می کردم قرار داد دارم (البته کپی قرارداد رو ندارم. دست شرکت هستش) الان واسه شرکت راجع به بازگشت به کار و اضافه کاری و جمعه کاری و حق سه سال سنوات شکایت کردم. آیا من میتوانم بابت این پنج ماه که قرارداد داشتم از شرکت ضرر و زیان یا مطالباتی بگیرم. اگه بازگشت به کار بزنند و من به خاطر اینکه اونجا منو سر یه کار میزارن که بیشخصیت ام می کنند میتوانم نروم (من قبلا مهندس سرپرست کارگاه) بودم.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در صورت بازگشت بکار شما میبایست به شغل سابق برگردید.و تنزل شغلی از سوی کارفرما قابل قبول نیست.(لازم به توضیح است در صورت صدور حکم بازگشت بکار ،سنوات تا پایان مدت قرارداد به شما تعلق نخواهد گرفت)