در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام دو روز مانده بود تا پایان قراردادم که بعلت توهین سرپرست واحدمان من مجبور شدم با ایشان در گیری لفظی کوچکی پیدا کنم و ایشان من را اخراج کرد که روز جمعه هم بود و من یکروز مانده قرار دام را سر کار نرفتم  و تکلیف عیدی و حقوقم چه می شود و در ضمن صدای توهین هایش را هم بچه های واحد ضبط کردن  و حالا من هم می خواهم دیگر با این شرکت کار نکنم  لطفا راهنمایی کنین با تشکر

1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مشکلی وجود ندارد و می توانید با کارفرما تسویه حساب کنید و در صورت عدم پرداخت ، به اداره کار مراجعه کنید. کلیه مزایا به شما تعلق می گیرد.