در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
دقیقا زمانی که بنده  به استخدام تامین اجتماعی در آمدم، بیمه نیروهای مسلح من  قطع شد در حالیکه متوجه شده ام افراد دیگر با شرایط مشابه من ، سالهاست که از دو دفترچه بیمه(نیروهای مسلح و تامین اجتماعی) استفاده میکنند
میخواهم بدانم آیا قوانین تغییر کرده که اگر چنین است ، من نیز متقاضی هستم از دفترچه نیروهای مسلح استفاده نمایم
اگر هم به روال سالهای قبل فقط حق استفاده از یک دفترچه بیمه وجود دارد، پس چطور بعضی افراد مرتکب چنین تخلفی می شوند؟
مرجع رسیدگی به این تخلف کجاست؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

طبق قانون استفاده از مزایایی دفترچه صرفا از یک صندوق میباشد لذا بدلیل اینکه در سنوات قبل این موارد بصورت الکترونیکی نبود لذا قابل دسترس برای دو صندوق نمیبود و با الکترونیکی شده و ارتباط صندوق تامین اجتماعی و با صندوقهای دیگر این امر امکان پذیر دیگر نبوده و شعبه مطلع میگرددو یکی از دفترچه ها ابطال و قاغد اعتبار میگردد