در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
باسلام،من تحت تکفل شوهر هستم و دفترچه نیروهای مسلح دارم.خودم نیز مشغول به کار شده و دفترچه تامین اجتماعی می توانم بگیرم.آیا گرفتن ان قانونی است؟برای سابقه کار من گرفتن نگرفتن دفترچه مشکلی لیجاد نمی کند؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در حال حاضر این امکان وجود دارد و اگر هر دو صندوق یکسان بود امکان استفاده همزمان از دو دفترجه وجود نداشت

برای سوابق شما اشکالی ایجاد نمیشود