در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام من بیمه تامین اجتماعی هستم و میخام برای هزینه های درمانی  از بیمه ارتش پدرم استفاده كنم اولا آیا امکانش هست؟! دوما از كجا باید اقدام كنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بیمه از طریق پدر اگر تحت پوشش تکمیلی باشد امکان استفاده از آن وجود دارد با درخواست توسط سرپرست خانواده میتوانید از بیمه تکمیلی استفاده کنید مشروط به داشتن شرایط

مانند تحصیل و فرزند دختر مجرد