در سایر توسط
ایا صحت داره  کسانی که دارای  دو بیمه مختلف (تامین اجتماعی و نیروهای مسلح) بطور همزمان هستند و از دفترچه هاش هم استفاده میکنند،تا شهریور ماه خودشون باید یکی از این دو بیمه رو حذف کنند یا بطور خودکار یکیش قطع میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بر اساس قانون،داشتن همزمان ۲ دفترچه بیمه پایه خلاف قانون می باشد،زیرا هر فردی با داشتن هر دفترچه بیمه پایه می تواند از مزایای آن استفاده نموده و نیازی به دفترچه دیگری نخواهد داشت.

در صورتی که برایتان لیست بیمه تامین اجتماعی به شعب بیمه ارسال می شود،شما باید دفترچه نیروهای مسلح خود را ابطال نمایید.

هیچکدام از آنها بطور خودکار قطع نخواهد شد و در صورتیکه داشتن هر دو دفترچه باثبات برسد برایتان ایجاد دردسر خواهد نمود.پیشنهاد می کنم در اولین فرصت نسبت به ابطال یکی از این دو اقدام نمایید.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.