در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام
وقت بخیر
یه سوال داشتم از خدمتتون
من و خانمم بیمه تکمیلی هستیم البته از طرف من
تا الان خانمم از طرف من بیمه تامین اجتماعی بوده
ولی الان چون سر کاره میخواد از طرف خودش بیمه بشه و دفترچه از طرف خودش بگیره
برا بیمه تکمیلی مشکلی بوجود نمیاد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما برای دریافت تقریبا۳۰٪ از خسارت تون نیاز به یک بیمه پایه دارین و فرقی نمیکنه که این بیمه پایه متعلق به کجا باشه،چون در اکثر قراردادهای بیمه تکمیلی فرانشیز آن،معادل با ۳۰٪ بوده که این میزان را بیمه های پایه تامین مینمایند.

پس در نظر داشته باشین که دفترچه بیمه پایه تون چه بیمه سلامت باشه و یا تامین اجتماعی،چه متعلق به شرکت خودتون باشه و یا همسرتون،هیچ فرقی نخواهد داشت.