در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
من تحت تکفل پدرم - که شاغل در شرکت نفت می باشند - هستم و از دفترچه بیمه درمانی شرکت نفت استفاده می کنم.

 طبق قوانین شرکت نفت دختر تا زمانی که مجرد است تحت تکفل پدر باقی می ماند و می تواند از خدمات درمانی شرکت استفاده کند.

 از طرفی، در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و بیمه تامین اجتماعی صرفا جهت سابقه کار - بدون دریافت دفترچه بیمه درمانی - ماهیانه برایم رد می شود. آیا این موضوع از طرف شرکت نفت یا بیمه تامین اجتماعی قابل قبول است و مشکلی ایجاد نمی شود؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام  داشتن دفترچه درمان بعنوان تکفل یا تحت پوشش بیمه پدر با داشتن سوابق وداشتن دفترچه درمان بدون تحت پوشش خیلی فرق میکند  برای همین شما تازمانیکه نیاز باشد میتوانید از دفترچه درمان پدر استفاده نمایید اگر صندوق دیگری باشد ولی اگرهردو دفترچه از یه صندوق باشه سیتم بطور اتوماتیک در هنگام صدور دفترچه ارور میده لذا میبایست دفترچه تحت تکفل پدر را باطل واز دفترچه خود استفاده نمایید...ایمانی