در سوابق بیمه توسط

سلام

من دارای 8 سال سابقه در شرکت نفت بصورت کارمند رسمی و پس از آن 8 سال سابقه در شرکت خصوصی با بیمه تامین اجتماعی هستم. آیا راهی برای انتقال سوابقم از شرکت نفت به تامین اجتماعی وجود دارد؟

ماهیت کار در هر دو شرکت کاملا یکسان و مرتبط میباشد.

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام برای انتقال سوابق از صندوق بازنشستگی شرکت نفت به صندوق بیمه تامین اجتماعی می توانید مدارک پرداختی از صندوق شرکت نفت (مبلغ واریزی و مدت سال واریز ) را به شعبه بیمه تامین اجتماعی برده و در آنجا میزان اضافه پرداخت شما محاسبه می شود