در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام خواهرم  هشت ماه بیمه تامین اجتماعی هست و چهار ماه از سال براش بیمه رد نمیشود چند سال پیش از تامین اجتماعی دفترچه گرفته اعتبارش که تموم شد نرفته تمدید کنه و از دفترچه درمانی پدرم ارتش استفاده میکرد،  چند وقت پیش از طرف ارتش گفتند نمیشه چون بیمه تامین اجتماعی هست نمیتونه از دفترچه ارتش استفاده کنم لطفا یه راهی بگيد تا بتونه بیمه تامین اجتماعی باشه و از دفترچه ارتش استفاده کنه
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

طبق قانون استفاده از مزایایی دفترچه صرفا از یک صندوق میباشد لذا بدلیل اینکه در سنوات قبل این موارد بصورت الکترونیکی نبود لذا قابل دسترس برای دو صندوق نمیبود و با الکترونیکی شده و ارتباط صندوق تامین اجتماعی و با صندوقهای دیگر این امر امکان پذیر دیگر نبوده و شعبه مطلع میگرددو یکی از دفترچه ها ابطال و قاغد اعتبار میگردد