در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (240 امتیاز)
سلام خسته شدم انقدر به عناوین مختلف این سوال پرسیدم  ولی جوابی نشنیدم،

خواهرم شاغله و دارای سوابق  تامین اجتماعی  و دفترچه تامین درمان سازمان اجتماعی را دارد از اون طرف میخواد از دفترچه ارتش استفاده کنه ولی دوتا دفترچه نمیشه، یه راه حل بگید که سوابق تامین اجتماعی داشته باشه ولی از دفترچه ارتش استفاده کنه چون واقعا مزایای دندانپزشکی ارتش  عالیه، اون دفترچه تامین اجتماعیش را چکار کند تا بتونه از دفترچه ارتش استفاده کنه،
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام طبق قانون کشور هر کس میتواند ازیک صندوق استفاده کند واین کار که از دوصندوق استفاده کند خلاف قانون میباشد پس اینکه فکر راه حل برای چنین موضوعی نباشید