در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در قرارداد بسته شده بین کارگر و کارفرما حقوق و دستمزد کمتر از قانون کار بوده و قید شده بدون مزایا مثل بیمه و سنوات و عیدی و... باشد و کارگر قبول و امضاء نموده حالا می شود شکایت کرد و خواستار تمام مزایا شد ؟

لطفا راهنمایی فرماءید

با تشکر
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
شروط درقراردادکاردرصورتی نافذ است که برای کارگرمزایایی کمترازامتیازات مقرردرقانونکارمنظورننمایدلذامابه التفاوت حقوق وهمچنین عیدی ، سنوات وسایرمزایا قابل محاسبه خواهدبوددرصورت عدم پرداخت بامراجعه به اداره کاروتنظیم دادخواست تقاضای بررسی ورسیدگی نمائید