در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
اگر کسی به مدت 10سال کار در مغازه ای کرده باشد و پس از 30سال کارفرما فوت شده باشد آیا می تواند از کارفرمای خود شکایت کرده و حق خود را از فرزندانش(فرزندان کارفرما) بگیرد.و آیا قاضی این حکم را به نفع کارفرما میدهد یا کارگر. در ضمن الان5 سال هست کارفرما فوت شده.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
می توانید شکایت کنید و در صورت اثبات می توان خسارت را از وارث دریافت کرد.