در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من حدود سه سال و نیم هست که برای شرکتی کامپیوتری به صورت دورکاری کار می کنم به صورت فول تایم . ( خدمات از جمله برنامه نویسی و پشتیبانی سایت و ... ) حالا سوال من اینجاست در این مدت هیچ بیمه ای برای من رد نشده و در حقیقت من سابقه کار رسمی ندارم . آیا می توانم با شکایت از شرکت به سابقه بیمه ام برسم ؟ که این سه سال به سابقه من اضافه شود ؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)

باسلام

اگرمدارکی داشته باشی که ثابت کنددراین مدت درشرکت کارکردیدمی توانیدباارائه دادخواست به اداره کاربه سوابق بیمه ات برسی