در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.18 ماه در فست فودی به همراه 4 کارگر دیگر مشغول به کار هستم بدون قرارداد کتبی ولی رابطه کاری محرز میباشد.بیمه نشده ام . عیدی و سنوات پرداخت نشده.هر ماه بدون استثنا 29 روز سر کار حاضر بوده ام.

آیا میتوانم حق بیمه این 18 ماه و سایر حقوق کارگران مشمول قانون کار اعم از مرخصی و عیدی و شب کاری و کار در تعطیلات رسمی را ممطالبه کنم؟

شکایتم را نزد چه مرجعی ببرم؟..تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که بتوانید رابطه کاری و همچنین ساعات اضافه کاری را اثبات نمایید ، می توانید از طریق اداره کار اقدام کنید.