در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
فروشگاه ما به دلیل مشکل داشتن سایت تامین اجتماعی در سی ام مهر نتونسته بیمه شهریور را رد کنه و به این دلیل ما رو جریمه کردن ما برای اعتراض باید چه اقداماتی انجام بدیم مبلغ جریمه سیصد و خورده ای هستش و 3 نفر در شهریور ترک کار کرده بودن که بیمه ماه مرداد رو برای شهریور ما کپی کرده ما به تعداد نفرات اعتراض داریم و همچنین به حقوق روزانه هر نفر که وزارت کاری پرداخت میشه ولی بازرس بالاتر در نظر گرفته ، برای اعتراض از کجا شروع کنیم و چه مراحلی را باید طی کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)

سلام

با توجه به اینکه ابلاغهای تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی میباشد شما باید از طریق ایمیل اعلام شده به سازمان و یا ورود به پورتال بدهی کارفرمایان از طریق سایت تامین نسبت به دریافت برگه بدهی اقدام نموده ور در مهلت قانونی که یک ماه میباشد با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی  و دریافت برگه اعتراض و شرح دادن اعتراض خود با مدارک و مستندات و ثبت در دبیرخانه نسبت به آن اعتراض نمایید. پس از ثبت اعتراض برگه دعوتنامه که در آن تاریخ رسیدگی مشخص شده است به شما ابلاغ میشود که با حضور در جلسه و ارائه مدارک نسبت به بررسی بدهی شما توسط نماینده مدیران و نماینده کارگران و نماینده دولت رای مقتضی صادر میشود و چنانچه نسبت به آن نیز معترض باشید یک مرحله تجدید نظر نیز وجود دارد.