قبل در لیست بیمه توسط (29,440 امتیاز)

معنی پیام زیر برای ارسال لیست بیمه چیست ؟

کارفرمای گرامی، در صورت به اتمام نرساندن فرآیند ارسال لیست و پرداخت حق بیمه در مهلت ماده 39 قانون، سامانه آن را به منزله انصراف از ارسال لیست تلقی نموده، که منجر به تغییر "وضعیت ارسال لیست" به "پایان مهلت ارسال لیست" خواهد شد، لذا خواهشمند است به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، از پایان یافتن فرآیند ارسال لیست اطمینان حاصل نمائید. لازم به ذکر است با عنایت به موارد پیشگفت، کلیه مسئولیت ناشی از اقدام مزبور به عهده کارفرما بوده و تعهدی برای این سازمان ایجاد نخواهد کرد.

1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
معنی پیام فوق در مورد پایان مهلت ارسال لیست بیمه این است که می بایست لیست بیمه هر ماه تا پایان ماه بعد پرداخت شود. اگر کارفرما لیست بیمه را پردازش و تایید کند ولی پرداخت نکند،‌ به مانند عدم ارسال لیست بیمه است. به شعبه تامین اجتماعی مراجعه حضوری کنید.

 کارفرمایان مکلفند حق بیمه مربوط به هر ماه را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان ارسال و پرداخت نمایند(وفق ماده 39 قانون) لذا سیستم به گونه ای طراحی گردیده است که پس از اتمام مهلت مذکور از دریافت لیست به صورت اینترنتی جلوگیری بعمل آمده و نسبت به صدور پیغام فوق اقدام می نماید.