در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

من میخواستم برای پیمانکاری لیست بیمه رد کنم با دو ردیف پیمان .

هر دو ردیف در بازه زمانی خرداد ماه تمدید نشده بود بخاطر همین نتونستم لیست بیمه رو رد کنم از تامین اجتماعی پرسیدم گفتند که جریمه بیمه نمی شوید فقط سابقه ی کارگر ها خراب می شود تا تمدید دوباره  این دو ردیف 5 روز طول میکشه .  بنظر شما ایا تامین اجتماعی درست می گوید که جریمه بیمه نمی شویم ؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورتی که قرارداد پیمان شما از خردادماه تمدید گردد شعب سازمان لیست خردادماه شما را دریافت می نمایند ولی مشمول جریمه 10 درصد جریمه حق بیمه به انضمام بیمه بیکاری متعلقه ماه خرداد خواهید شد.به عبارت دیگر از بابت ماه هايي که ليست حقوق و دستمزد با تاخير ارسال مي گردد و جريمه تاخير معادل 10% ميزان حق بيمه به انضمام بيمه بيکاري متعلقه ماه مربوطه خواهد بود.

لازم بذکر است در صورتی که بین تاریخ اتمام قرارداد قبلی و تاریخ شروع قرارداد جدید فاصله وجود داشته باشد حق بیمه کارکنان پیمانکاری به علت عدم وجود قرارداد در بازه بین دو قرارداد غیر قابل واریز میباشد.