در جریمه و بدهی بیمه توسط (400 امتیاز)
باسلام و احترام

ما چندین سال بیمه پرسنل شرکت را در شعبه شهرقدس با حداقل حقوق رد میکردیم بدون جریمه

پس از جابجایی به ملارد, شعبه ملارد جریمه برایمان زده که حداقل حقوق کارگر سال 96 را باید 341.000 ریال روزانه رد میکردید در صورتیکه ما 309.977 رد کردیم.

آیا ما اشتباه کردیم؟

اگر بله این 341.000 از کجا آمده؟

شعبه اصلا ماسخگو نیست! به کجا باید شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
در صورتی که کارگاه شما دارای دستمزد مقطوع برای مشاغل میباشد شما باید وفق دستمزد مقطوع حق بیمه پرداخت می کردید همچنین مبلغ 110 هزار تومان بابت کمک هزینه خانوار که ماهانه پرداخت میگردد مشمول کسر حق بیمه نیز میباشد که باید برای کلیه شاغلین در ستون مزایای مشمول درج می نمودید که به نظر میرسد این مبلغ را به لیست حق بیمه اضافه نکرده اید و متاسفانه جای اعتراض ندارد.