در مفاصا حساب بیمه توسط (109,610 امتیاز)
سلام

می خواستیم برای یه فاکتور رسمی فروش که صادر شده و کارفرما بدون توجیه ازمون 16.67 درصد کسر کرده و میگه برای بیمه بوده درخواست مفاصا بدیم.

می خواستم ببینم ما که پیمانکار هستیم باید چه جوری درخواست مفاصا بدیم؟ آیا باید کارفرما نامه ای به شعبه تامین اجتماعی خودش بده که درخواست بررسی مفاصا حساب بده؟ الان باید چجوری این فرآیند رو شروع کنیم؟ خیلی ممنون
2 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام . کسر ۱۶/۶۷ از اختیارات کارفرما نمی باشد. بلکه صرفا ماده ۳۸ قانون رعایت بشه. که این امر رعایت نمی شه. و اما شما باید حتی الامکان فاکتور فروش رسمی دارای کد اقتصادی در مهلت زمان زیادی از تاریخ فاکتور نگذشته باشد. طی نامه ای از کارفرما و پیوست فاکتور به شعبه ای محل کارفرما می باشد مراجعه بشه برای دریافت مفاصا حساب و ضمنا نوع کالای که فروخته شده نیاز به حمل و نصب تخصصی نباشد و صرفا فروش تنها باشد.