در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام
در خصوص اخذ مفاصا حساب برای پیمان هایی که به چندین پیمانکار واگذار شده و هر کدام از پیمانکاران نسبت به اخذ مفاصا اقدام نموده اند در پایان کار پیمان اصلی تامین اجتماعی مبلغ قرارداد اصلی را ملاک قرار میگیرد دهد یا مفاصا حساب پرداختی پیمانکاران جز را.
نحوه محاسبه مفاصا کدام است:
مبلغ قرارداد اصلی - مبلغ قراردادهای جز
یا
مبلغ مفاصا قرارداد اصلی - مفاصا پرداختی پیمانکاران جز
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

با سلام

مبلغ قرارداد ها مبلغ اولیه است و در طول قرارداد ممکن است تغییر کند و ملاک مبلغ کارکرد است که مفاصا حساب بیمه بر اساس آن اخذ می شود.

برای اخذ مفاصا حساب بیمه قرارداد اصلی مبالغ مفاصا حساب بیمه پیمانکاران جزء کسر می گردد و برای مابقی کارکرد اعلام بدهی میگردد.