در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

قید این مطلب که ( کار توسط پرسنل رسمی شرکت انجام شده ) در نامه ای که کارفرما به تامین اجتماعی برای دریافت مفاصا حساب پیمانکار ارسال میکند چه تاثیری در نحوه محاسبه بیمه پیمانکار دارد ؟ چون یکی از پیمانکاران شرکت ما اصرار دارد که این جمله رو ما در نامه قید کنیم

با تشکر و سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

درصورتی که پیمانکار کارگاه ثابت و پرسنل ثابت دارد که کار قرارداد توسط آنها انجام می شود کارفرما باید این موضوع رو به اطلاع سازمان تامین اجتماعی براسند

در این کارگاهها بعلت ایجاد کار ثابت ، حق بیمه بر اساس لیستهای بیمه ای که ماهانه به سازمان تامین اجتماعی ارسال می شود محاسبه می شود و ضریب اضافه ای دریافت نمیگردد.