در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام  ، شرکت ما با یک شرکت پیمانکاری قرارداد خدماتی را منعقد کرده .

پیمانکار در لیست بیمه ای که ضمیمه صورت وضعیت می کند اسامی غیر از پرسنل خدماتی ( منظور از پرسنل خدماتی  افراد شاغل در شرکت ما که پیمانکار حقوق آن ها رو می هد )  را وارد لیست کرده .

آیا این کار پیمانکار برای شرکت ما مشکلی ایجاد میکند ؟  آیا با قوانین بیمه مغایرت دارد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام  بعرض میرساند که که این هم جرم محسوب میشود وهم از نظر حقوقی بعنوان جعل میباشد و معایبی که دارد اینسن که اگر یکی ار کارگران شاغل دچار حادثه شود ازچه منبعی میتونه کارگر حادته دیده را جبران خسارت کنه   واگر در لیست ارسالی اسامی که لحاط میشه از دفترچه بیمه استفاده میکنه حبس داره پشت دفتچه صادره قید شده  وکلا اگر موصوع  لو بره ممکنه تحت هیچ شرایطی دیگر پیمانی منعقد نشود ...ایمانی