در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,850 امتیاز)
سلام

وضعیت استخدامی کارگری که نزد پیمانکار به موجب چندفقره عقدپیمانکاری و در پروژه ها و طرح های مختلف کار کرده است چگونه می باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

شرکت های پیمانکاری که با کارگران به اعتبار هر عقد پیمانکاری قرارداد کار مدت موقت منعقد می کنند اعم از اینکه در پایان هر قرارداد بین طرفین تسویه حساب به عمل آمده یا نیامده باشد قراردادکار فی مابین در تکرار و تمدید نیز موقت بوده و انتقال این قبیل کارگران در پروژه ها و طرح های دیگر در ماهیت موقت بودن قرارداد کار تغییری ایجاد نمی کند.