در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بعد از گذشت مدت 8 ماه از تاریخ اتمام قرارداد یک ساله قبلی و ممانعت کارفرما از تمدید قرارداد و اصرار به ادامه همکاری بدون قرارداد و دریافت حقوق و واریز حق بیمه از طرف کارفرما،به دلیل یافتن کار جدید با شرایط بهتر قصد ترک کار دارم.سوالهای بنده :

آیا کارفرما حق شکایت از من را دارد و اگر دارد تبعات آن چیست ؟

آیا سنوات به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اصطلاح ترک کاردر روابط کاربه مواردی گفته می شودکه کارگر،قراردادکاررابدون رعایت تشریفات مربوط به استعفا فسخ نمایدومقصودوی ترک کارگاه برای همیشه باشد، بند" و " ماده 21 ق.ک یکی از راه های انحلال قرارداد کار رااستعفا دانسته است ،لذا اصلح است بارعایت تبصره ماده مارالذکر ازسنوات خدمت  نیزبرخوردار گردید.