در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
من با عابری تصادف کردم و پایش شکسته ، میخواستم بپرسم شاکی علاوه بر دیه شکستگی پا که از بیمه دریافت میکنه میتونه از من شکایت مجدد (یا ادعایی) بکنه مبنی براینکه نمیتونه کار کنه و مبلغی رو با هر عنوانی از من بخواد یا دادگاه من رو ملزم به پرداخت همچین پولی بکنه و بیمه اونو پرداخت نکنه و مجبور بشم از جیب خودم پرداخت کنم؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله با توجه ماده ١و ٢ قانون مسوليت مدني شخص ميتون هزينه هايي كه كرده و مدت زماني كه كار نكردن وو از شما دريافت كنند