در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت شما.سوالی خدمتتون داشتم .اگردرهنگام تصادف خودرو با عابر عابر توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده باشد و مشخص شود عابر هیچگونه اسیبی ندیده و باز عابر رضایت ندهد روند قانونی به چه صورتی خواهد بود. باوجوداینکه عابرصدمه ای ندیده.ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
جناب حسین kh لطفا اشتباه نکنید ، اجازه بدین ایشون تشریف ببرن به پزشکی قانونی و بابت جراحات و صدمات وارده تشخیص درصد بشن تا از خسارات و تقلبات آینده مصون باشید .ضمنا رضایت نزد مامور کلانتری قابل رجوعه .