در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من با عابری تصادف نموده که ایشان را به بیمارستان بردم و چون عکسهای جدید دیجیتالی شده دیگه گرافی  و تحویل بیمار نمیدن و نگفتن شکسته جزیی ..اتل بندی کردن با دفترچه بیمه و رایگان ...و با گفتن من که سقوط از پله بوده و نوشتن در بیمارستان.

بعدچند روز طرف شاهد برده دادگاه و چون اورژانس نیومده وعدم گزارش پلیس ..شکایت کرده  و پزشکی قانونیو رفته..

راهور هم با استعلام از بیمارستان مبنی بر عدم تصادف کروکی نمیکشه

آیا راهی برای گرفتن دیه طرف هست یا من از جیبم باید پرداخت کنم ..یا قبول نکنم تصادف رو ..من پیک هستم..کسی اگه میتونه اعلام کنه وکالت رو...البته من در کلانتری قبول کرده ام و امضا
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

ايشون بايد بتونن ثابت كنن كه در اثر  تصادف با شما دچار خسارات بدني شدن و اگر كه بتونن اينو ثابت كنن و  شما محكوم به پرداخت خسارات بشين بيمه ديه ايشون رو پرداخت خواهد كرد