در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده 16 ساله در يك مجموعه مشغول بكار هستم.تا الان هم قراردادي بين ما بسته نشده ولي طي اين مدت بيمه بودم.

حالا براي من يه فرم قرار داد موقت فرستادن جهت مامور بيمه و فرماليته بودن كار ولي مدت قرار داد رو 3ماهه گذاشتن و اينكه من رو كارمند حساب كردن در صورتيكه در يك انبار كار ميكنم و كار يدي هست. و اينكه براي حق السعي مبلغ و عدد قرار ندادن و فقط نوشتن طبق وزارت كار.

ميخواستم ببينم اين قرارداد رو با اين مواردي كه گفتم امضا بايد بكنم و يا اينكه زمان قرارداد و عنوان كارمند رو و اينكه براي حق السعي مبلغ بنويسن رو بگم كه اصلاح كنن و اشتباه هستش.

ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرچنانچه دارای قراردادمعین نمیباشید درصورت امضای قراردادکارفرمامیتوانددرپایان تاریخ مندرج قراردادبعلت انقضای قرداردادبدون قیدوشرط به علت عدم نیاز قطع رابطه نماید.

نوشتن طبق قانون کارایرادی نداردوکارفرمابایستی کلیه مزایای مندرج درقانونکار راپرداخت نماید، درخصوص عدم تطابق شغل بالیست بیمه ممکن است درزمان بازنشستگی اگربخواهی ازمزایای سخت وزیان آوراستفاده نمائیددچاراشکال میگردد.