در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من در یک شرکت خصوصی از ۷ سال پیش مشغول کار هستم،از ابتدا یک قرارداد سه ماهه آزمایشی بعد یک قرارداد تا پایان همان سال از ما امضا گرفتند؛ دوباره یک قرارداد برای پارسال از ما امضا گرفتند ولی امسال برای همه سالهای گذشته از ما میخواهند قرارداد امضا کنیم آیا اگر امضا نکنیم به عنوان کارگر دایم محسوب می شویم؟آیا امضا کنیم به ضررمان نیست؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
اگر سال گذشته قرارداد داشتید ، امسال در صورت عدم امضای قرارداد ، قرارداد شما به مدت قرارداد سال گذشته بصورت ضمنی تمدید خواهد شد. کارفرما می تواند در پایان سال قرارداد شما را تمدید نکند. اما اگر امسال هم بدون قرارداد به پایان برسد و سال بعد هم مدتی بدون قرارداد کار کنید ، می توانید ادعای دائمی بودن را مطرح کنید که البته این مورد هم بستگی به نظر هیئت های حل اختلاف اداره کار دارد.