در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
باسلام.. بنده دریک شرکت دولتی بدون قرارداد کار کردم و بعد اخراج با طرح شکایت هیئت حل اختلاف اداره کار بازگشت بکار داده.

درصورتی که در قانون کار هست که در کارهای مستمر کارگر اگر بدون قرارداد باشه قرارداد وی بمنزله کار دایم هست ولی شرکت مذکور زیر بار کاردایم نرفت ومن مجبور به امضا  قرارداد موقت شدم آیا از طریق دیوان عدالت اداری میشود حکم کار دایم گرفت...
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

امضای قرارداد توسط کارگر به منزله پذیرش شرایط جدید کار محسوب میشود.واجبار به امضای قرارداد باید دادگستری به اثبات برسد.