در قانون کار و قرارداد کار توسط (33,610 امتیاز)

سلام. کارگر قراردادشفاهی کار مستمر بودم که اخراج شدم و با رای دیوان و اداره کار، دایمی شناخته شدم. اکنون کارفرما فشار می آورد قرارداد کتبی با تاریخ اتمام(تا پایان سال97) امضا نمایم

اگر قرارداد کتبی تنظیمی کارفرما،تاریخ اتمام نداشت و امضایش می نمودم به دایمی بودن بنده، لطمه ای وارد می شد یا نه؟

مربوط به این سوال: در صورت اصرار کارفرما بر امضای قرارداد کار کتبی موقت با کارگر قرارداد شفاهی دایمی چه باید کرد ؟

1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در واقع با توجه به رأی دیوان ، امضای قرارداد موقت تأثیری در ماهیت دائمی بودن استخدام شما نخواهد داشت اما بهتر است قرارداد موقت امضا نکنید.