در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

نزدیک به 3 سال در کارگاه ساختمانی با یک شرکت پیمانکاری مشغول به کارم . 7ماه حقوق از سال96 ( از ابتدای سال تا به امروز ) و سنوات و عیدی سالهای 95و96 را طلبکارم . قرارداد ندارم .

 در لیست بیمه  ارسالی ، خیلی کمتر از حقوق  واقعی دریافتی برایم ارسال شده است ( تقریبا یک سوم ) .

حقوقم بصورت واریزی به حساب بانکی ام بوده است .فقط برای عیدی و سنوات سال های 93 و 94 رسید وجه امضا نموده ام . بیمه کامل برایم ارسال شده است . آیا میتوانم با شکایت حقوق واقعی ام رو مطالبه نمایم ؟

نگران این مطلب هستم که در صورت طرح شکایت ، مطالباتم مطابق با حقوق ارسالی در لیست بیمه محاسبه و پرداخت شود .

لطفا راهنمایی بفرمایید . با سپاس و تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درمواردی که قراردادکتبی تنظیم نشده باشد،وجودرابطه قراردادکارفیمابین طرفین رامیتوان به طرق مختلف ازقبیل حکم استخدامی، لیست حقوق ،کارت حضوروسایرقابل اثبات است بنابراین قراردا دشفاهی هم به موجب ماده 7قانونکارنافذاست که بایستی موارداثباتی به مراجع ارایه گردد.علیهذا باداشتن مدرک حقوق واریزی به بانک یکی ازابزارهای مطالبات میتواندمدنطرقرارگیرد