در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام

آيا امكان بيمه كردن زنان خانه دار وجود دارد به نحوي كه بتوانند در آينده از خدماتي مانند حقوق بازنشستگي استفاده كنند؟

باتشكر
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بله ، امکانش وجود داره. به لینکی که در پایین صفحه اومده جهت کسب اطلاعات بیشتر رجوع کنید

البته همونجور که در لینک زیر توصیه شده، برای خدمات درمانی ، می تونید از بیمه رایگان سلامت استفاده کنید. برای پس انداز و حقوق بازنشستگی هم از بیمه عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید. سوالات متداول بیمه عمر رو می تونید در این لینک مشاهده کنید.

بیمه زنان خانه دار ایران چه مزایایی داره ؟