در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
خانمی در 40 سالگی بیمه زنان خانه دار شده و در 55 سالگی تبعا با پانزده روز حقوق بازنشسته میشود آیا برای گرفتن بازنشستگی با بیست روز حقوق میتواند پنج سال را پیش خرید کند
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر مقررات موجود بایستی سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با مدت تقویمی باشد ، یعنی این که تا مدت تقویمی آن سپری نشود، نمی توان سابقه آینده را خریداری نمود. صرفاً در صورتی می توان کسری سابقه را پرداخت نمود که شخص به سن بازنشستگی رسیده باشد، اما سابقه وی کمتر از 10 سال باشد.