در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

همکارم  نوزده سال و پنج ماه سابقه داره و سختی کار خورده و دیگری چهارده سال و نه ماه سختی کار خورده و دیگری پنج سالش شرکت پارسال طی یکسری کارها از جمله وقتی بازرسها اومدن سرعت دستگاه هارو پایین آوردن یکسری دستگاه هارو خاموش کردن تا سختی کارو برداشتن از شرکت  رای گرفتن و تهدید کردن کسی از جمله نماینده کارگران ایرانی کنه اخراج میکننشون حالا سوالم اینه

  1. میش سختی کارو شکایت کنیم اینا غیر واقعی بوده و اگه همون دستگاه ها با سرعت واقعیشون کار کنه نشون میده اینا غیر واقعی بوده و سختی کار برگرده نحوه شکایت و بگید
  2.  بر فرض ک دیگه سختی کار برنگرده افراد با این سوابقی ک گفتم بترتیب چند سال دیگه باید کار کنن تا با سابقه عادی بازنشست بشن
  3. نمایندگان کارگران یا شورا رو کارفرما میتونه اخراج کنه

 با تشکر

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
1/ اعتراض به رای کمیته بدوی  وجودداردمی توان تقاضای تجدیدنظرخواهی نمود

2/اگرسوابق سختی کاربه 7300روز برسدبدون شرط سنی میتوان بازنشست شد،درهرصورت سوابق مدت سختی کاریکسال ،یک ونیم سال محسوب گردیده وسوابق عادی به آن جمع میگردد.که فردبایستی شرایط موضوع ماده 76قانون تامین اجتماعی راداشته باشد

3/اخراج نماینده کارگران یاشوراباتوجه به اینکه درقانونکاروقانون شورای اسلامی کارشرایطی پیش بینی گردیده رعایت این موضوع برای کارفرماالزامی است.هرچندداشتن قراردادموقت دارای شرایط خاص میباشد