در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام
من سختی کار منقطع دارم و بالای بیست و پنج سال سابقه و پنجاه سال سن هستم و برای بازنشستگی اقدام کردم و یازده سال سختی کار در شرکتی دارم که سختی کار گروهی خورده است اداره بیمه به کارفرما نامه داده است که پرونده پرسنلی من را برای بررسی و محاسبه سخت و زیان آور بفرستد اما کارفرما پرونده را نمیفرستد و بیمه هم میگه ما نمیتونیم مجبورش کنیم و من همینجور بلاتکلیف این وسط موندم کارفرما میگه بیا پول نقد برای سختی کارت به من بده تا پرونده را بفرستم و اینجوری من حتی نمیتونم بعدا شکایت کنم و پولم را پس بگیرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

در صورت پرداخت وجه به کارفرما و بعدازبازنشستگی میتوانید از طریق مراجع اداره کار نسبت و دریافت وجه پرداختی به کارفرما اقدام نمایید