در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام

ضمن احترام و خسته نباشید خدمت کارشناسان و دست اندرکاران دلسوز آن موسسه محترم که در اسرع وقت و بدون هیچ چشمداشتی سوالات مطرح شده را به دقت بررسی کرده و پاسخ میدهند ، و اما معضل بنده البته بطور خلاصه ....

اینجانب اوایل اردیبهشت سالجاری درخواست مشاغل سخت و زیان آور خود را به اداره کار ارائه دادم و بعد از حدودا دو ماه جوابیه تائید اداره کار به شعبه بیمه اعلام شد. از آنجائی که سابقه سخت و زیان آورم در شعبه ای غیر از شعبه کنونی بیمه پردازی ام بوده ، شعبه فعلی بطور سیستمی موضوع را در تاریخ 10/5/96 برای بررسی توسط کارشناسان شعبه ای که سابقه مورد بحث آنجا بوده اقدام کردند.

با تاسف و تعجب هنوز پس از گذشت تقریباٌ 3 ماه بازرس آن شعبه برای مراجعه و بررسی به محل کار سابقم امروز و فردا میکنند و وضعیت بنده همچنان نامشخص میباشد.

خواهشمندم ارائه راهکار فرمائید تا زودتر از سرگردانی و بلاتکلیفی خارج شوم و آیا اصولا این میزان زمان بری برای این موضوع طبیعی است ؟ ( ضمناٌ ساکن مشهد هستم )

سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام معمولاً پروسه سخت و زیان آور در سازمان تامین اجتماعی طولانی مدت می باشد به خصوص اگر در شعب مختلف ادعای شما در حال رسیدگی باشد این موضوع زمان بیشتری را طی خواهد کرد که امکان کوتاه کردن این روند وجود دارد