در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و ارادت
کارفرما هم ابلاغیه و اجراییه تامین اجتماعی تمکین ننموده و حق بیمه سنواتی اینجانب را پرداخت نمینماید (شرکت مسولیت محدود و هم اکنون تعطیل میباشد) از اینرو برای بازنشستگی سختی کار دچار مشگل گردیده ام.

آیا میشود به دادسرا شکایت نمود و از طریق دستور قاضی،  خودم راسا حق بیمه خودم را پرداخت نمایم و مراحل شکایت را پیگیری نمایم و مبلغ پرداختی را از کارفرما مطالبه نمایم؟
در غیر اینصورت باید چکار کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام اینطور به نظر میرسد که حق بیمه ایام کارکرد شما پرداخت نشده و شما به این جهت دچار مشکل شده اید.

لازم است از طریق محاکم دادگستری مراحل بعدی اجرای حکم را پیگیری فرمایید یعنی توقیف حساب یا توقیف مال و یا جلب کارفرما . اگر این موضوع به سازمان تامین اجتماعی ارجاع شده سازمان بعد از دو بار ابلاغ نسبت به توقیفی حساب شرکت اقدام می نماید. ضمنا در صورتی که شرکت منحل شده باشد مدیر تصفیه مسئول وصول مطالبات قانونی شماست.