در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام . بنده 20 سال در يك كارخانه كه تاكنون سخت وزيان آور بوده وبالاي 40 نفر با شرايط  سخت وزيان آور بازنشست شده اند وبدون اينكه تغيراتي در كارخانه جهت رفع سختي كار انجام شده باشد بازرس جديد اداره كار تاييد نميكند ولي بازرس بهداشت تاييد كرده .تكليف ما چيه مگه چنين چيزي شدنيه يكي تاييد كنه يكي تاييد نكنه . تكليف چيه .
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در شغل های سخت و زیان آور گروه الف، ملاک آخرین آلاینده سنجی  انجام شده توسط کارفرما می باشد