در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده 20 سال درمشاغل سخت وزيان آور مشغول به كار هستم وتمامي همكاران بنده با همين شغل باشرايط 20 سال بازنشست گرديدند ولي الان با توجه به اينكه هيچ گونه تغييري براي رفع مشاغل  سخت دركارخانه صورت نگرفته و همين الان با همين شرايط مجددابازرس بهداشت شرايط سخت را تاييد نموده ولي كارشناس اداره كار كه شخص جديدي است تاييد نميكند  ايا چنين چيزي ممكن است لطفا بفرماييد تكليف 20 سال سابقه بنده در مشاغل سخت چه ميشود وبايد چكار كنم  مرسي .
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام وظیفه بازرس بهداشت بررسی آلاینده‌های محیطی کل کارگاه می‌باشد و وظیفه بازرس اداره کار بررسی نوع شغل شخص شما می باشد لذا نظر ارجح، گزارش بازرس اداره کار است