در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام
پس از شکايت از کارفرما مبني بر اخراج غير قانوني و اعلام راي بازگشت به کار ، کارفرما طي نامه ايي مبني بر موافقت به بازگشت به کار ، کارگر را به محلي غير از محل کار قبلي دعوت به ادامه کار کرده در اين صورت کارگر چه اقدامي بايد انجام دهد
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
حکم به بازگشت به کاربه معنای الزام کارفرمابه ادامه رابطه ی کاری است که ازپیش وجودداشته است وقطع آن برپایه موازین قانونی غیرموجه شناخته شده وبایدبراساس آرای مندرج درحکم مراجع حل اختلاف ، کارگردرشغل قبلی استمراریافته وتداوم داشته باشد.