در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با تشکر از پاسخ جنابعالی
باتوجه به فرمایش شما،اگر در مدت ده سال کار پیوسته در اواسط کار یعنی به مدت شش ماه و یک یا دوسال کارفرما رسیدهای متعدد (اجباری و پرداخت نشده)از کارگر بگیرد به منزله این است که مدت قراردادکار خاتمه یافته و بعد از تصفیه کامل مجدد مشغول بکار شده و طلبی بابت قبل ندارد یا طبق فرمایش جنابعالی اصالت آن قابل بررسی میباشد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اصل براین است که مدارک داده شده ازسوی فردبه اختیاربوده مکراینکه درمراجع صالحه خلاف آن ثابت شود، به هرحال مراجع حل اختلاف مستقردرادارات کار مرجع رسیدگی میباشندکه به نظراینجانب درصورتی که برای اعضاموضوع مسجل شود احتمال رای به نفع کارگر وجوددارد.