در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

آخر مزدادماه امسال پایان همکاری من با شرکت است

یعنی نامه ای زده شده که دیگر به خدمات شما نیاز نداریم

آیا قرارداد 5 ساله ای که در محضر منعقد کردم  به همرا سفته ای که قرار دادم ولی هنوز 8 ماه از ان باقی مانده و شرکت زودتر از 5 سال عذر مرا خواسته

ایا لازم است که سفته را تحویل بگیرم

دوما به من گفته اند که تا اخر این ماه اصلا نیازی نیست شرکت بیایی و اول شهریور برای تسویه اقدام کن ایا سواستفاده ای قرار است از طرف شرکت در این چند روز انجام شود؟

سوما من این ده روز را منتظر شوم برای تسویه حساب یا به دنبال شغل دیگری باشم

موفق باشید
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
اگر ادعای مبنی بربازگشت بکار تا پایان قراردا نداری سعی کنید از کارفرما نامه کتبی مبنی برفسخ قراردا د همکاری بگیرید
ضمنا در صورت نیاز می توانید از کارشناسان مشاور تلفنی بگیرید