در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده قصد خروج از شرکتی را که 4سال در ان شاغل بودم دارم. در چه صورتی سنوات به من تعلق نمیگیرد؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
با سلام - پرداخت مزایای پایان کار و سنوات پایان خدمت ولو به نسبت ایام کارکرد ازجمله وظایف کارفرماست . لذا با توجه به ابطال بند 4 و 5 دستورالعمل شماره 17 روابط کار ، به کارگرانی که استعفا و یا ترک کار میمایند سنوات نیز تعلق خواهد گرفت و منع قانونی نخواهد داشت.