در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ا سلام و خسته مباشید.ایا با گذشت نزدیک به 7 ماه از استعفا و بیرون امدن از شرکت محل کارم میتونم از کارفرما بابت عدم پرداخت سنوات و بیمه نکردن شکایت کنم؟

صمن اینکه هر ماه مجبور بودیم رسیدی امصا کنیم مبنی بر اینکه حقوق 1.5 میلیون تومانی دریافت میکردیم در صورتی که حقوق دریافتی 700 بود
توسط (100 امتیاز)
اره میتونی باید بری وزارت کار دادخواست بدی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله میتوانید شکایت نمایید اما در صورت اثبات ادعای خود میتوانید بابت حقوق هم ادعا نمایید