در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط

پرداخت حق بیمه نقدی به کارگرغیرقانونی است کاملادرست وبجاست این درحالتیه که هیات تشخیص حکم صادرنکرده.منتهاسوال بنده این نبود.حکم قطعی هیات تشخیص اداره کار صادرشده واین اتفاقات بعدحکم هیات تشخیص افتاده .بنده پرسیدم که اگه باتوجه به رسیدنقدی به مبلغ1270000تومان که کارفرماازکارگربه زورامضاواثرانگشت اخذکرده باتوجه به اجراگذاشتن بیمه هاتوسط کارگربه اجرای احکام دادگستری کارفرماهم که گفتین میره دادسراودادگاه ازکارگربابت رسیدنقدی شکایت میکنه واون مبلغ نقدی روازکارگرمیگیره سوال اینجاست که راهنمایی بفرماییددرصورت شکایت کارفرمامیشه کارگرشاهدی یاشخصی روببره به دادسراودادگاه قضایی وادعاکنه که مبلغی روازبابت حق بیمه تامین اجتماعی ازکارفرمانگرفته وکارگرتبرئه بشه؟(که واقعانگرفته)دراین حالت چجوری به کارگرمیشه کمک کرد.؟(تواون رسیدلعنتی شماره دادنامه وکلاسه پرونده هیات تشخیص اداره کارنوشته شده که بابت حق بیمه تامین اجتماعی به مدت5ماه اشتغال نزدکارفرما مبلغ1270000تومان نقدادریافت کردم)

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.متاسفانه ظاهرا شما به دریافت مبلغ نقدی حق بیمه اقرار کرده اید.و اقرار بالاترین وبهترین دلیل اثبات ادعا میباشد.بنابراین کارفرما باید جریمه بیمه را پرداخت نماید.وشما مبلغ را (هر چند به ناحق) به کارفرما مسترد نمایید.