در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
اگربعدازحکم قطعی  صادره هیات تشخیص مبنی برپرداخت حق و حقوق کارگروبیمه کارگر.کارفرمابه زوردرقبال پرداخت حق وحقوق ومطالبات کارگرازکارگربابت پرداخت حق بیمه به مدت شش ماه به مبلغ یک میلیون وپانصدهزارتومان ازکارگردرکاغذرسید وامضاواثرانگشت بگیردکه تمامی حق بیمه روبه کارگرپرداخت کرده وبااودراین زمینه تسویه حساب کرده.این درحالی است که کارفرما حق وحقوق کارگررومیده ولی به دروغ ازکارگررسید میگیره که حق بیمه6ماه به مبلغ یک میلیون وپانصدهزارتومان روازکارگرامضاواثرانگشت میگیره.دراین صورت اگرکارگرکه مجبورشده به خواسته کارفرماتن بده وبعدابخواهد بیمه هاروبه اجرای احکام درخواست بده کارفرماهم میتونه ازکارگربابت پرداخت حق بیمه ازاودردادسراشکایت کنه که این مبلغ بابت حق بیمه به کارگردادم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.پرداخت حق بیمه بصورت نقدی به کارگر خلاف قانون بوده ،چرا که حق بیمه سهم سازمان تامین اجتماعی می باشد وتوافق خلاف آن قانونی نیست.