در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام.سوالی داشتم.کارفرمایی باحقه وکلک جهت پرداخت حق وحقوق وسایرمطالبات کارگرازکارگردرکاغذ امضاواثرانگشت میگیردکه تمامی حق بیمه روبصورت نقدی به کارگرپرداخت کردم وازکارگربه دروغ تعهدمیگیردکه بااودراین زمینه تسویه کرده ایادراداره کاروتعاون ورفاه اجتماعی این رسیدکاغذ رومبنی برپرداخت حق بیمه به کارگرروقبول میکنن یاخیرواگرنه میشه بیمه هاروبه اجرای احکام دادگستری اداره کاردرخواست داد؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام براساس قانون کارفرما نمی تواند کمتر از حداقل های قانونی به کارگر پرداخت نماید

در صورتی که ازشما بابت پرداخت حق بیمه به شما رسید دریافت می شود آن رسید باطل می باشد و باید حق بیمه به حساب تامین اجتماعی واریز شود که سهم کارگر 7 درصد و کارفرما 23 درصد حقوق می باشد

برای شکایت از کارفرما می توانید به بخش بازرس شعبه تامین اجتماعی محل کارگاه مراجعه نمایید و درخواست بازرسی از کارگاه را نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی